emailiconoffice@ecoklimatici.com
emailiconАнтарес Трейд ЕООД
emailicon0897744903; 0898545463
cart
Поръчката е празна

Търсене

Производител


Вид

Цена:

На изплащане

Art Director & Photographer
Photographer & Illustrator
Photographer & Illustrator
Arrow
Arrow
Shadow

Целогодишен комфорт с най-добрите климатици онлайн

Art Director & Photographer
Photographer & Illustrator
Photographer & Illustrator
Arrow
Arrow
Shadow

Условия за ползване

Общи условия на „ Антарес Трейд” ЕООД за покупко-продажби през електронен сайт. Настоящите общи условия са в сила от 01.06.2015г.  и уреждат начина и условията на покупко-продажби,чрез електронния сайт ecoklimatici.com, който е собственост на „Антарес Трейд” ЕООД. Тези общи условия представляват договор за покупко-продажба между „ Антарес Трейд” ЕООД и Потребителите. С посещението на сайта, неговото разглеждане и поръчки на продукти, Потребителят се съгласява и изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. Условията за задължителни за всички потребители.

I.    Общи положения

 „Антарес Трейд” ЕООД  е търговско дружество регистрирано в Агенцията по вписванията с ЕИК 200624440, с адрес на седалище: гр. Русе, ул. „Йосиф Цанков” 48; Потребител е всяко физическо или юридическо лице, което посещава сайта и е съгласно с настоящите Общи условия за ползване. Ако лицето не е съгласно с Общите условия за ползване ще бъде помолено да не използва уеб сайта.Всеки потребител, получава правото да разглежда всички материали публикувани в този уеб сайт само и единствено за лична употреба с нетърговска цел, като се спазват всички авторски права. При регистрация в сайта ecoklimatici.com ,  Потребителят се съгласява доброволно да предостави своята лична информация, необходима за извършване на покупко-продажба на стоки от електронния магазин. „ Антарес Трейд ЕООД гарантира, че няма да предоставя данните на Потребителите на трети лица, с изключение на
случаите, предвидени в Закона за защита на личните данни.

II.    Информация за публикуваните в електронния магазин стоки.

Всички стоки публикувани на сайта на ecoklimatici.com,  са посочени с цена в лева и включено ДДС. „Антарес Трейд” ЕООД не носи отговорност, ако информацията публикувана от производителите на стоки, относно тяхната характеристика е невярна. „Антарес Трейд”ЕООД си запазва правото по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали и продукти. Сайтът ecoklimatici.com не носи отговорност, ако публикуваната информация не е актуална. Някой от публикуваните продукти може да не са налични в момента. За актуална информация можете да се свържете с представител на „Антарес Трейд” ЕООД на посочените в сайта телефони.

III.    Покупко-продажба, цени и метод на плащане, чрез сайта ecoklimatici.com.

Всеки Потребител може да направи поръчка и да закупи продукти от сайта  ecoklimatici.com на посочите в сайта цени. Необходимо е да предостави еднократно всички лични данни за финализиране на покупко-продажба.
„Антарес Трейд” ЕООД има право да откаже изпълнението на  договора без да дължи каквито и да е обезщетения на Потребителя, освен възстановяването на заплатените от него суми, ако има такива. Всеки Потребител има възможност сам да избере метода на плащане на избраната от него стока- в брой, при посещение на офис-магазина, по банков път или с наложен платеж при доставка.При заплащане по банков път, потребителят заплаща сума, равна на стойността на доставената стока съгласно потвърдената поръчка по банковата сметка на „Антарес Трейд” ЕООД , посочена в генерираната фактура и едва след като плащането бъде потвърдено като получен и банковата сметка бъде заверена със съответната сума,  ecoklimatici.com изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги. Всяка закупена стока, от електронния магазин, следва да бъде заплатена в пълният й паричен размер посочен в сайта.

IV.    Доставка и отказ на стоки.
 Всяка поръчана стока от сайта ecoklimatici.com може да бъде доставена до посечено от Потребителя населено място в България.  Доставката се извършва от 2-5 работни дни, след потвърждаване на поръчката, направена от Потребителя. Ecoklimatici.com може да поиска допълнително потвърждение от Потребителя за направена поръчка, включително по телефон или електронна поща. В случай, че Потребителя откаже да предостави исканата от  ecoklimatici.com информация, отказът от предоставянето й води до автоматичната отмяна на поръчката с или без допълнителното уведомление на Потребителя.„Антарес Трейд” ЕООД не носи отговорност за забавяне на доставка от независими от компанията обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката. Ecoklimatici.com запазва право да откаже поръчка до населени места, в които не са налични оторизирани монтажни групи. Всеки Потребител има право да се откаже от поръчката и доставка на стока от 14 работни дни от датата на получаване, в случай, че стоката не е използвана и не е нарушена целостта на опаковката. Съгласно чл. 55 от ЗЗП „Антарес Трейд” ЕООД може да приема върната покупка единствено, ако тя е в оригинална опаковка, без следи от употреба и нарушаване на търговския вид. Транспортните и други разходи са за сметка на Потребителя.

V.    Гаранционно обслужване.

Всички стоки от сайта ecoklimatici.com , които притежават електронни компоненти се продават със законова гаранция обявена от производителя. Гаранционният период може да варира от 2-5 години, в зависимост от марката на климатичната система. „Антарес Трейд” ЕООД си запазва правото да откаже гаранционно обслужване на стока, когато:
-    Е извършен опит за ремонт от неоторизиран сервиз, включително действия от самия Потребител.
-    Се установят повреди, причинени от неправилна експлоатация на уреда.
-    Е нарушена физическата цялост на изделието.
-    При преместване или сваляне на климатика от друга монтажна група.
-    При изгубени или неналични документи и гаранционна карта на продукта.

      Гаранционното обслужване не включва:

-    Почистването на инсталацията и филтрите на вътрешното тяло
-    Подмяна на батерии и всички видове филтри
-    Повреди, причинени от форсмажорни обстоятелства- пожари, наводнения, земетресения и др.
-    Повреди в следствие на токови удари, напрежения или ниско напрежение
-    Механично счупени или деформирани пластмасови детайли- лицев панел, турбина на вътрешно тяло, перка на външно тяло, дистанционно управление и др.

VI.    Защита на лични данни.
„Антарес Трейд” ЕООД е администратор на лични данни, регистриран по закона за защита на личните данни. Всички предоставени от потребителите лични данни са защитени и гарантирани, че няма да бъдат разкрити пред трети лица. Изключение правят случаите, когато информацията се изисква от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват предоставените лични данни. С приемане на общите условия на ecoklimatici.com потребителят се съгласява личните му данни да се обработват по електронен път.

Рекламации

Клиентът има право да се откаже от поръчаната стока, след нейното получаване и плащане когато:
-    Полученият продукт има съществен скрит дефект. Клиентът може да направи рекламация до 48 часа след получаването му.
-    Стоката е повредена при транспортирането й до дома на клиента.
-    Не са спазени предварително обявените срокове за доставка.
-    Ако не са спазени условията на член 54 от ЗЗП
-    Има несъответствие между поръчаната и доставената стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката.
-    Замяната се извършва след като се извърши оглед на стоката и се установи действителното й несъответствие.

В тези случаи клиентът има право да поиска връщане на стоката и възстановяване на заплатената за нея цена.Срокът на заявената рекламация започва да тече в момента на заявлението й.

Клиентът може да се откаже от закупената стока в 14-дневен срок от закупуването й при условие, че:
-    Заплати всички разходи по доставка и връщането й до адресът на търговския обект на фирмата.
-    Стоката е в пълна окомплектовка и е в добър търговски вид.
-    Представи необходимата документация.


Закон за защита на потребителите

Съгласно чл.52, ал.1, т.7, от Закона за защита на потребителите, всеки потребител има право да се откаже от договора и условията, при които стоката може да бъде върната или услугата да бъде отказана с изключенията на случаите по чл. 55, ал.2.

Телефон за приемане на рекламации: 0898545463